akiro management

Om Akiro

Erfarenhet och engagemang

Akiro Management AB består av mig, Maria Karlsson och de kontakter och underleverantörer som jag har i mitt nätverk. Jag har arbetat med upphandlingsfrågor i drygt tjugo år och har bland annat lång erfarenhet som Public Bid Manager att arbeta med processutveckling och projektledning. Med ett strategiskt helhetstänk och en god kunskap om upphandlingslagstiftningen vet jag hur man utvecklar arbetet för att nå en vinnande strategi för offentliga affärer. 

Jag erbjuder utveckling av er försäljning till offentlig sektor genom utbildningar, individuellt mentorskap och praktisk vägledning. Syftet är att utveckla och förbättra er offentliga affär utifrån era egna förutsättningar och mål.

I vårt samarbete erbjuder jag prestigelöshet, gedigen kunskap och tro det eller ej en stor passion för upphandlingsfrågor. Jag ser till att du blir trygg i dina processer och din försäljningsstrategi. Jag har förmågan att lyssna in era behov och bidra med utveckling, förbättringar och nya resultat, Mina kunder har mig att ”hålla i handen” före, under och efter upphandlingsprocessen. Att se er utvecklas, växa och ta nya affärer är det som driver mig.

Det här är Maria.

Maria brinner för att hjälpa och stötta företag i sin resa till att vinna fler affärer med offentlig sektor. Maria har arbetat med försäljning mot offentlig sektor som Public Bid Manager under 20 års tid.

Maria vet jag vilka de vanligaste frågetecknen, myterna, fallgroparna och de vinnande tipsen är när man ska skapa sitt anbud.

Önskar du referenser från tidigare uppdragsgivare så tar jag gärna fram det. Vill du veta vad jag arbetat med tidigare så kika gärna på min LinkedIn-profil (länk) här.

Samarbetsformer

Akiro Management har olika typer av samarbetsformer med kunder. Långsiktigt uppdragsavtal, uppdrag med fast pris och löpande timdebitering är de vanligaste.

Akiro Management samarbetar med Advisory Boards

Ska vi prata?

Vill du veta mer om Akiro Management och vad jag kan hjälpa till med? Jag träffas gärna för ett förutsättningslöst möte. Kontoret finns i Lidköping men kunderna finns utspridda i Sverige. Kontaktuppgifter hittar du under sidan ”Kontakt”. Låt oss höras! 

Kontakta Akiro Management